Nieuws

Even een korte update over de salon want in de maand Februari van het nieuwe jaar ga ik natuurlijk weer van start met Salon Patricia. Dat brengt mij ook gelijk bij het nieuwtje. Want zoals de meesten van jullie wel weten zal ik voortaan niet meer vanuit mijn vertrouwde huisje in de Veulenstraat werken. Met de komst van ons 2e kindje vind ik het prettiger om werk en privé te gaan scheiden. De salon in huis is nu dan ook al veranderd in een echte, stoere jongenskamer waar Tim erg blij mee is : ).

Ik heb inmiddels ook een mooi, nieuw plekje gevonden voor de salon en dat is boven Kapsalon Haaridee aan de Oranje Nassaustraat nr. 19. Ik heb er in ieder geval erg veel zin!
De nieuwe ruimte is van zichzelf weer een fijne, lichte plek (met balkon) waar ik erg mijn best zal gaan doen om er een sfeervolle, knusse salon van te maken. Zodat jullie straks weer heerlijk kunnen komen ontspannen en genieten.

Daarnaast vind ik het natuurlijk erg leuk om samen te gaan werken met de dames en heren van Kapsalon Haaridee. Ik denk dat Salon Patricia erg goed past bij deze trendy en gezellige kapsalon en dat we een goede aanvulling van elkaars diensten zullen zijn. Ben je benieuwd naar de kapsalon? Bekijk dan eens hun website en ook hun instagram is zeker het bekijken waard (echt hele mooie resultaten).

Maaaar … uiteraard gaan wij straks eerst lekker de tijd nemen om te genieten van ons lieve kleine meisje. Vandaag ben ik uitgerekend, maar ze laat misschien toch nog even op haar wachten. Ik hoop dan ook snel met jullie het mooie bericht van haar geboorte en welzijn te kunnen delen.

Veel liefs,
Patricia van Zandvoort

Wil jij er zeker van zijn dat je straks bij mij terecht kunt in Februari boek dan nu alvast je behandeling! De online agenda staat weer “open” vanaf 17 februari 2020

Afspraak Boeken!

 

Goed gestylde wenkbrauwen zijn al een tijdje niet meer uit het modebeeld weg te denken. Daarom is het nu ook mogelijk om in de salon, naast de traditionele verfwijze, je wenkbrauwen te laten verven met zogenaamde “wenkbrauwhenna”.

Wat is het verschil?
 

Beiden verfmethodes hebben vooral als doel om je wenkbrauwhaartjes te kleuren. Hier heb je gemiddeld zo’n 5 weken plezier van. Daar waar bij gewone verf na 1 à 2 dagen vrijwel niks meer op de huid onder de wenkbrauw zit blijft dit bij hennaverf zo’n 5 tot soms wel 14 dagen zitten.
Wenkbrauwhenna blijft dus langer op je huid zitten. Andere bijkomende voordelen zijn dat je een strakkere en (als jij dit wilt) donkere wenkbrauwvorm krijgt en je de wenkbrauw make-up even kan laten staan.

Ook is het nu mogelijk om je wenkbrauwen door mij te laten waxen. Waxen is als behandelmethode een stuk milder voor de huid dan harsen. In de salon maak ik ook  gebruik van hars. Dit heeft een krachtiger kleefkracht waardoor het harsen van de wenkbrauwen voor velen wat te heftig is. Wax neemt de haartjes ook goed mee maar is veel zachter en milder voor je huid. Reageerde jouw huid voorheen altijd wat heftig bij het harsen van bovenlip en kin dan kunnen de haartjes in het vervolg ook in het gezicht verwijderd worden door middel van een behandeling met wax.

Uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jou ; ) Daarom zijn mijn nieuwe producten afkomstig van een van de beste “brownbars” van Amsterdam, Mrs Highbrow.
 
Ben jij nieuwsgierig geworden? Vraag me naar de meest geschikte mogelijkheden voor jou, ik bespreek ze graag met je.

Waxen + Henna Tiniting € 24,50

Hotstone Massage ( 45 min )

De wintertijd is ingegaan, de dagen zijn alweer een stuk korter en er is nu echt een einde gekomen aan die heerlijke lange (na)zomer. Om even te ontsnappen aan het koude, donkere weer en je helemaal op te laden voor de drukke maand December heb ik nu wel een hele fijne maandactie voor jou.

Namelijk de “Hotstone Massage” van 45 minuten. Wat houdt een Hotstone Massage precies in?  Deze  massage wordt gegeven met behulp van gladde, warme basalt stenen, die de eigenschap hebben dat ze warmte heel goed vast kunnen houden. De heerlijk uitstralende warmte van de stenen in combinatie met massagebewegingen heeft een zeer ontspannend effect op spieren en lichaam.

Dus gun jezelf dat relaxmomentje en plan je afspraak in!

€ 29,50 ( i.p.v €40,- )                                                                                     Online Boeken

 

Deze actie is alleen geldig in de maand November dus wees er snel bij want vol=vol

Bindweefselmassage

Het duurt echt nog wel even, maar voordat je het weet zitten we weer voor de Kerstdagen (over acht weken al om precies te zijn ;). Maar jij kan nu al beginnen om er voor te zorgen dat jouw huid er dan stralend(er) uitziet door te starten aan een speciale kuur van 6 opeenvolgende bindweefselmassages van 45 minuten.

Een bindweefselmassage bestaat uit stevige massagegrepen die de huid van binnenuit stimuleren. Je geeft je huid als het ware flink op haar donder zodat ze beter gaat werken. Het is een uitstekende behandeling om je huidconditie snel en effectief te verbeteren. Door de stevige massagegrepen wordt de doorbloeding gestimuleerd, activeren we de huidstofwisseling en bevorderen we ook nog eens de aanmaak van het zogenaamde “Collageen” (lichaamseigen eiwit dat bindweefsel bij elkaar houdt). Het resultaat hiervan is een gezonde en stevigere huid met een frisse tint.

Wil jij meer weten over deze bindweefselmassages lees dan ook eens deze pagina op mijn website.

 

AANBIEDING                                                                              Boek online

6x bindweefselmassage ( 45 min ) voor € 175,- (i.p.v  € 225,- )

De nieuwste LOOkX Make-up Wild life collectie is geïnspireerd door de natuur, in het bijzonder de kleurencombinaties van de landschappen in Zuid-Afrika. De collectie is uniek, afwisselend en draagbaar. Iedereen kan een passende look creëren met de producten met aardetinten.

In deze collectie vind je 4 prachtige nieuwe tinten oogschaduw en eindelijk een nieuwe kleur creamy eyeshaduw 'Desert'  De creamy eyeshadow is zeer geschikt als een primer en is waterproof, je oogschaduw blijft de hele dag perfect en gaat niet in de lijntjes zitten. 

Bij deze veelzijdige collectie zijn maar liefst 5 verschillende looks bedacht die weer stap voor stap worden beschreven in het nieuwe Trendwatch Magazine van Lookx.

Kom jij binnenkort de nieuwe collectie uitproberen in de salon?