Ik Skin Perfection

IK SKIN PERFECTION

 

In de salon werk ik met het merk' Ik Skin Perfection' een Nederlands cosmeceulical merk dat de huid op een natuurlijke wijze zo effectief mogelijk behandelt. Bij IK Skin Perfection geloven ze in de schoonheid van iedereen en staan respect, liefde en bescherming voor de huid én de natuur centraal. Pure Power, Truly Natural!

Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. De natuurlijke conditie en flora van de huid is het uitgangspunt. Om weer terug te keren naar een gezonde basis van de huid werken we alleen met 100% pure organische ingrediënten, groene cosmeceuticals. De producten zijn ontwikkelt volgens het NO-label en bevatten geen synthetische stoffen.

Stap voor stap brengen we de huid in perfecte conditie en werken we samen aan maximale huidverbetering.

 

Pure Power, Truly Natural.

 

EEN GEZONDE HUID & PH WAARDE

 

Een gezonde huid heeft een ph waarde van 5.5 en is dus zuur. Dit zure laagje helpt namelijk de huid sterk te houden het zorgt ervoor dat huidflora in balans is en dat voorkomt huidproblemen en vroegtijdige huidveroudering. Het is dus essentieel om de huid zuur te houden. Om die reden is de ph waarde in de producten van Ik Skin Perfection relatief laag en afgestemd op de natuurlijke ph waarde van de huid. Dankzij de lage ph-waarden dringen de producten tevens dieper in de huid dan reguliere cosmetica 

 

 

Just say NO..... 

Mooi en gezond oud worden, dat is onze wens! Ik Skin Perfection kiest bewust voor een productlijn zonder overbodige toevoegingen zodat de huid niet onnodig belast wordt. Daarom zeggen wij 'nee' tegen huidonvriendelijke ingredientenen en ontwikkelen we onze producten volgens het NO - label.

* zonder chemische toevoegingen zoals parabenen,    sulfraten, en paraffine,

* zonder synthetische geurstoffen ( parfums ),

* zonder kleurstoffen,

* zonder belastende stoffen,

Deze belastende stoffen worden gezien als hele belangrijke allergenen en staan enorm bekend dat ze op de huid een overgevoeligsheidsreactie en vroegtijdige huidveroudering kunnen veroorzaken. Een absolute NO voor Ik Skin Perfection.

 

 

Lookx Make - up

Naast de huidvriendelijke pigmenten, is ons doel om producten te ontwikkelen die verzorgende capaciteiten bevatten en natuurlijke ingrediënten. Hierdoor heeft de huid de mogelijkheid om te profiteren van extra verzorging en kan de huid optimaal blijven functioneren en ademen.

De longlasting formules zorgen voor een verzorgende, frisse look gedurende de gehele dag. De LOOkX make-up producten zijn niet op dieren getest. De producten zijn bijna allemaal parfumvrij of bevatten een allergeenvrij parfum, die ook geschikt is voor mensen met parfumallergie. Alle LOOkX producten zijn uiterst huidvriendelijk, en kunnen ook voor de gevoelige huid gebruikt worden.