Bindweefselmassage

Hoe werkt bindweefselmassage?

Bindweefselmassage is een stevige behandeling en kan soms een beetje gevoelig zijn.Toch is dit op het moment een zeer populaire behandeling.

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit. De huid wordt slapper en dat heeft tot gevolg: rimpels!

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acné ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een frissere kleur.

De effecten van bindweefselmassage

Een bindweefselmassage zorgt voor:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulering van de doorbloeding van de huid
  • Stressreductie door opheffen van de onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Nieuwe aanmaak van collageen
  • Bevordering van de celdeling

Bindweefselmassage Leeuwarden

De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Een kuur bestaat uit 1 x per week bindweefselmassage gedurende 6 weken.

Om het effect te onderhouden wordt aanbevolen om vervolgens 1 x per 6 weken een bindweefselmassage te doen.

Behandelingen

Bindweefselmassage

( 45 minuten )

47,50

Bindweefselmassage kuur

6 behandelingen. Bij een kuur behandeling krijg je de 6e behandeling met 50% korting

260,00

Ik Skin Workout ( 90 min )

90,00