Henna Brows & Waxen

 

Goed gestylde wenkbrauwen zijn al een tijdje niet meer uit het modebeeld weg te denken. Daarom is het nu ook mogelijk om in de salon, naast de traditionele verfwijze, je wenkbrauwen te laten verven met zogenaamde “wenkbrauwhenna”.

Wat is het verschil?
 

Beiden verfmethodes hebben vooral als doel om je wenkbrauwhaartjes te kleuren. Hier heb je gemiddeld zo’n 5 weken plezier van. Daar waar bij gewone verf na 1 à 2 dagen vrijwel niks meer op de huid onder de wenkbrauw zit blijft dit bij hennaverf zo’n 5 tot soms wel 14 dagen zitten.
Wenkbrauwhenna blijft dus langer op je huid zitten. Andere bijkomende voordelen zijn dat je een strakkere en (als jij dit wilt) donkere wenkbrauwvorm krijgt en je de wenkbrauw make-up even kan laten staan.

Ook is het nu mogelijk om je wenkbrauwen door mij te laten waxen. Waxen is als behandelmethode een stuk milder voor de huid dan harsen. In de salon maak ik ook  gebruik van hars. Dit heeft een krachtiger kleefkracht waardoor het harsen van de wenkbrauwen voor velen wat te heftig is. Wax neemt de haartjes ook goed mee maar is veel zachter en milder voor je huid. Reageerde jouw huid voorheen altijd wat heftig bij het harsen van bovenlip en kin dan kunnen de haartjes in het vervolg ook in het gezicht verwijderd worden door middel van een behandeling met wax.

Uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jou ; ) Daarom zijn mijn nieuwe producten afkomstig van een van de beste “brownbars” van Amsterdam, Mrs Highbrow.
 
Ben jij nieuwsgierig geworden? Vraag me naar de meest geschikte mogelijkheden voor jou, ik bespreek ze graag met je.

Waxen + Henna Tiniting € 24,50