Een nieuw adres

Even een korte update over de salon want in de maand Februari van het nieuwe jaar ga ik natuurlijk weer van start met Salon Patricia. Dat brengt mij ook gelijk bij het nieuwtje. Want zoals de meesten van jullie wel weten zal ik voortaan niet meer vanuit mijn vertrouwde huisje in de Veulenstraat werken. Met de komst van ons 2e kindje vind ik het prettiger om werk en privé te gaan scheiden. De salon in huis is nu dan ook al veranderd in een echte, stoere jongenskamer waar Tim erg blij mee is : ).

Ik heb inmiddels ook een mooi, nieuw plekje gevonden voor de salon en dat is boven Kapsalon Haaridee aan de Oranje Nassaustraat nr. 19. Ik heb er in ieder geval erg veel zin!
De nieuwe ruimte is van zichzelf weer een fijne, lichte plek (met balkon) waar ik erg mijn best zal gaan doen om er een sfeervolle, knusse salon van te maken. Zodat jullie straks weer heerlijk kunnen komen ontspannen en genieten.

Daarnaast vind ik het natuurlijk erg leuk om samen te gaan werken met de dames en heren van Kapsalon Haaridee. Ik denk dat Salon Patricia erg goed past bij deze trendy en gezellige kapsalon en dat we een goede aanvulling van elkaars diensten zullen zijn. Ben je benieuwd naar de kapsalon? Bekijk dan eens hun website en ook hun instagram is zeker het bekijken waard (echt hele mooie resultaten).

Maaaar … uiteraard gaan wij straks eerst lekker de tijd nemen om te genieten van ons lieve kleine meisje. Vandaag ben ik uitgerekend, maar ze laat misschien toch nog even op haar wachten. Ik hoop dan ook snel met jullie het mooie bericht van haar geboorte en welzijn te kunnen delen.

Veel liefs,
Patricia van Zandvoort

Wil jij er zeker van zijn dat je straks bij mij terecht kunt in Februari boek dan nu alvast je behandeling! De online agenda staat weer “open” vanaf 17 februari 2020

Afspraak Boeken!